Kókuszos-túrókrémes torta
Hozzávalók:
Piskótához:
· 3 tojás
· 2 ek. kókuszolaj
· kb. 75 ml víz
· 150 g zabliszt (nálam
Myprotein instant oats)
· 30g vaníliás fehérjepor
(nálam Myprotein Impact Whey)
· édesítő ízlés szerint
Túrókrémhez:
· 250g zsírszegény túró
(krémes állagú – ha rögös túrónk van, akkor botmixerrel/turmixgéppel dolgozzuk
össze natúrjoghurttal)
· 40 g kókuszreszelék
· kb. fél dl víz
· édesítő ízlés szerint
Elkészítés:
A tojásokat habverő
segítségével habosra verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a szilárd, végül a nedves
hozzávalókat. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd szilikonos sütőformába
öntve (praktikusabb mint a hagyományos, ebből könnyebb kiszedni, biztosan nem
ragad bele!) tűpróbáig sütjük. Miközben sül, elkészítjük a túrókrémet: a
túróhoz hozzákeverünk annyi vizet, hogy lazább krémet kapjunk, majd hozzáadjuk
a kókuszreszeléket, ízlés szerint édesítjük.
A piskótát kihűtjük, majd
félbe vágjuk. Megtöltjük a krém felével, a másik fele pedig a tetejére kerül.
Legtetejére natúr kakaóport
szitáltam.
A Myproteines termékeket innen
szerezheted be (katt rá!):
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése