Almás-vaníliás zabkeksz
Hozzávalók:
·
120 g aprószemű
zabpehely
·
100 g zabliszt
(nálam Myprotein instant oats)
·
30 g vaníliás
fehérje (nálam Myprotein impact whey)
· 60 g kókuszolaj
·
2 db tojás
·
250g reszelt alma
Elkészítés:
Egy tálban verjük habosra a tojásokat
kókuszolajjal, majd adjuk hozzá a reszelt almát. Egy másik tálban keverjük
össze a száraz hozzávalókat, majd dolgozzuk őket össze kézzel. Ezután
sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk őket, korongokat formázva. 170 fokon, 10
percig, lehetőség szerint légkeveréssel süssük.
Opcionális: kerülhet
bele mazsola is, remekül illene a keksz ízvilágához.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése