Almás-vaníliás zabkeksz


Hozzávalók:

· 120 g aprószemű zabpehely
· 100 g zabliszt (nálam Myprotein instant oats)
· 30 g vaníliás fehérje (nálam Myprotein impact whey)
· 60 g kókuszolaj
· 2 db tojás
· 250g reszelt alma


Elkészítés:

 Egy tálban verjük habosra a tojásokat kókuszolajjal, majd adjuk hozzá a reszelt almát. Egy másik tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd dolgozzuk őket össze kézzel. Ezután sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk őket, korongokat formázva. 170 fokon, 10 percig, lehetőség szerint légkeveréssel süssük.



Opcionális: kerülhet bele mazsola is, remekül illene a keksz ízvilágához.

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése